Familie opstelling en werken met de Angelologie, Schumannresonantie, urimstoel

Familieopstellingen is een methode om mensen te bevrijden van hun spanningen. Spanningen die soms generaties terug gaan in gebeurtenissen in de familie geschiedenis. Zo kunnen bijvoorbeeld oorlog, geweld, vroeg overlijden van ouders of kinderen, miskramen, abortussen, echtscheiding, seksueel misbruik zich generaties later nog uiten in depressie, psychose, angststoornissen, migraine, chronische vermoeidheid of relatie problemen.

Kruisstraat 5 biedt familieopstelling aan :

  • Individueel ( Urimstoel)
  • Groepsverband
  • Angelologie ( Levensboom)
  • Schumann resonantie

Angelologie en Schumann resonantie, Urim stoel,

Met Angelologie, de wetenschap van de aartsengelen loop je ook het hele pad in jouw innerlijke levensboom

De Schumannresonantie brengt je ook snel bij je innerlijk licht.

De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk.

Want daar is, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent. Je wordt begeleid  om de lichtwezens met volledige aandacht  specifieke opdrachten  te geven voor jouw welzijn en de wezens  om je heen. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers. Hierbij zal je weten dat je nooit alleen bent , je wordt van hogerhand dagelijks begeleid maar ook jouw eigen volledige ziel wil jou in alles bijstaan.. Wat jij leert is hen om hulp te vragen, zodat ze je ook  volledig bij kunnen staan.

EmailPrint