Begeleiding bij scheiding

En ze leefde nog lang en gelukkig…

Zo eindigen de sprookjes waarin we geloven wanneer we verliefd worden.

3 van de 4 relaties eindigen met een scheiding, waarom? Waar is de verliefdheid gebleven? Waar is de roze wolk? Na vele ruzies komt de beslissing, we gaan uitelkaar! Ondertussen heb je kinderen die opgegroeid zijn in een sfeer van ruzie. Deze kinderen denken dat zei de schuld dragen omdat zei hun ouders niet gelukkig kunnen maken en voelen zich daarom minderwaardig. Zo is de cirkel rond voor de volgende generatie met problemen en relaties.

 

Kruisstraat 5 staat deze gezinnen bij om inzicht te krijgen in deze dynamiek, die vaak onbewust speelt, totdat het naar de oppervlakte komt en het escaleert. We geven gezinnen handvatten om mee te werken aan een gezonde (wel of niet gescheiden) relatie, waardoor alle gezinsleden zich beter gaan voelen. De kinderen hoeven zich dan niet schuldig te voelen. Als de kinderen begrijpen dat de ruzies van hun ouders niet hun schuld is zullen ze zich beter kunnen concentreren en gedragen. Daardoor kunnen zij zich minder onzeker voelen en een betere kans op een gelukkige relatie hebben later als ze groot zijn, wie weet leven zij nog lang en gelukkig!

Wil je jouw partner veranderen? dat gaat niet Je kan wel jezelf veranderen

Via angelology leer ik echtparen de mannelijke en vrouwelijke aspecten in hun zelf inzichtelijk te maken , waardoor men vaak ook de problemen van een huwelijk doorziet en kan veranderen.  via www.yourrainbowbody.nl  kunt u daar meer over lezen.

 

Weet wel niemand is schuldig, iedereen kijkt vanuit zijn of haar opvoedingspatroon en gedachten. Er is geen goed of fout alleen andere inzichten. 

Wanneer je  inzicht kan krijgen hoe jij en je partner de wereld om zich heen ervaart en  daarop reageert. Soms kan het zijn dat je partner niet anders kan vanwege zijn of haar  opvoeding ,  soms zelfs genetisch  bepaald Als je dat inzicht kan krijgen dan komt er meer compassie voor elkaar en kan men elkaar ook steunen.

 

 

Werkwijze.

Inzicht krijgen in eigen familie trauma’s

  • Wij gebruiken daar de Broncode stoel voor , dit is een energetische stoel, die je helpt diep inzicht te krijgen in de familie problematiek, waardoor er sneller heling op gang kan komen.
  • Angelology om inzicht in je eigen mannelijke en vrouwelijke kant .
  • Er is een mogelijkheid om met een natuurgeneeskundige te kijken naar je genetische patronen, d.m.v. een Iriscopie en anamnese.

 

EmailPrint