Kleinschalige weekend - vakantieopvang voor kinderen en jongeren die speciale aandacht vragen en nodig hebben

Weekenden en vakanties kunnen voor kinderen en jongeren met ADHD HSP en/of autisme moeilijk zijn in de thuissituatie. Hierdoor kunnen er conflicten ontstaan tussen deze speciale kinderen en hun familie. Dat kan veel stress opleveren voor alle gezinsleden. Vandaar dat wij op de zorgboerderij Kruisstraat 5  klaar staan met een team ervaren en enthousiaste professionals. Wij weten als geen ander de wensen en verwachtingen af te stemmen op de mogelijkheden van uw speciale kind. Op onze zorgboerderij is er volop ruimte en rust.

Wij bieden kleinschalige weekend- en vakantieopvang voor kinderen tot ongeveer 18 jaar die speciale aandacht vragen en nodig hebben. Zowel jongens als meisjes zijn welkom en elk kind zal zijn eigen slaapkamer hebben. Voorwaarde voor deelname: kinderen zijn mobiel en kunnen in een groepje functioneren.

Hoe ziet het weekend eruit?

Het weekend start op vrijdagavond om 19.00u en duurt tot zondagmiddag 16.00u. We willen de kinderen een leuk, ontspannen en/of actief weekend aanbieden. Geheel naar behoefte van het kind of de jongere. Zij kunnen bij ons onder andere paardrijden, eten koken, bakken, GPS tocht lopen, kampvuur maken, in de (moes)tuin helpen, klussen, knutselen en dieren verzorgen. We hebben op dit moment 3 varkens, 3 honden, 1 kat en 5 paarden.

De kosten van weekend-en vakantieopvang zijn volledig te betalen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) en/of particulier.

Zoek je hierin begeleiding of ondersteuning?

Neem contact op!

 

EmailPrint