Natuurgeneeskunde resonantie therapie met sound energie

Wat is Schumannresonantie?

De Schumann Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde.  Wanneer men boven de 65km komt kan niets meer leven wat op aarde thuis hoort. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Nu onomstotelijk vaststaat en kan worden bewezen dat we door het integreren van de Schumann Resonantie onze mind weer onder controle kunnen krijgen en dit het beste middel is om ons zelf genezend vermogen te activeren zodat we weer kapitein worden van ons eigen schip… is deze kennis van onschatbaar belang voor diegenen die hier nog geen weet van hebben. Daarom willen wij op Kruisstraat 5 deze kennis zoveel mogelijk met iedereen delen .

Men wordt niet aangesloten op een apparaat. Bij deze behandelmethode gaan de frequenties door de gehele ruimte waar men behandeld wordt. Onze resonantieapparatuur zorgt voor een omgeving waarbij die zich richt op alle ongemakken van lichaam en ziel.

Garantie op volledig herstel kunnen we nooit geven. De samenwerking tussen onze apparaten en de ontvankelijkheid van elk mens om deze frequenties met open mind te ontvangen is van het grootste belang om de cellen zich te laten herinneren, dat ze in hun blauwdruk heel zijn.

Wat bieden wij op Kruisstraat 5 te Neer

Wij geven regelmatig voorlichting over de werking van de Schumann resonantie. Daarnaast verzorgen we ook 2 daagse workshops aan mensen, die er voor zichzelf mee willen werken

Alternatieve geneeswijzen

Resonantietherapie valt onder de  alternatieve geneeswijzen. Veel mensen staan  sceptisch tegenover de geclaimde mogelijkheden van alternatief therapeuten. We hebben er daarom een speciale pagina aan gewijd.

Onze natuurgeneeskundige therapie

U zelf bepaald hoeveel behandelingen u nodig heeft en hoe vaak u wilt komen.

De behandeling duurt minimaal  1,5 uur, er is geen maximale tijdsduur aan verbonden. De kosten zijn €33,- per behandeling

Wij hebben een gezellige plek waar u met meerdere mensen kunt zitten en ervaringen uitdelen. Voor diegenen die behoefte hebben om even te liggen zijn er 3 bedden beschikbaar in een andere ruimte, die wel verbonden is met de Schumanresonantie apparaten.

Wij gebruiken in deze ruimte ook de soundtherapie met de Solfeggio frequenties. U kunt zelf in de stoelen daarvoor plaats nemen en met een koptelefoon op luisteren naar de frequentie die u het beste aanspreekt..

Voor nadere inlichtingen of afspraken kunt u ons bellen op woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16:00 uur (praktijkdagen). Telefoon 06-28629944  Hettie Yff

Buiten onze praktijkdagen kunt u het beste per mail contact opnemen. : info@kruisstraat5.nl / hettieijff@hotmail.com

Meer achtergrondinformatie

Mee informatie over Sound therapie

Het verschil tussen resonantie en bioresonantie

Resonantietherapie wordt vaak verward met bioresonantie, de verschillen zijn echter groot!

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie (BRT) is net als resonantietherapie een alternatieve geneeswijze die uitgaat van het idee dat elk orgaan in het menselijk lichaam een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Wanneer er ziekte optreedt kan die trilling verstoord raken.
Bij een bioresonantie therapeut worden metingen verricht die een storing in het lichaam zoeken. Daarbij wordt  de cliënt op een apparaat aangesloten die de ze frequentiesmeet en dan  door het lichaam zendt om dit probleem op te lossen. Dit kan een storing aan ieder willekeurig orgaan zijn en men wordt per keer per onderdeel van het lichaam behandeld. Hierbij gaat dus de lichaamseigen frequentie naar het betreffende deel van het lichaam. Dit zijn elektromagnetische velden (E.M.V).

Resonantietherapie

De apparatuur die we gebruiken voor de  behandeling werkt met nulpunt resonantie en neutraliseert  de positieve en negatieve lading . Hierbij versterken de resonanties via het Quantum veld rechtstreeks de levensenergie (Chi vitale energie, Schumann resonantie…) en richten zich op de blauwdruk van de oorspronkelijke cellen en kunnen  hen  zo beïnvloedden dat de herinnering in die cel zicht richt op heel zijn.

Onze vorm van resonantie werkt dus heel anders. Hierbij verbinden de cellen zich met de Schumannresonantie en zijn frequenties vele malen sterker dan bij bioresonantie en wordt het lichaam in zijn geheel behandeld voor alle ongemakken tegelijk.

EmailPrint