Over ons

Hettie

Is de eigenaresse van de zorgboerderij. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen en mensen die het erg moeilijk hebben om zich te handhaven in deze maatschappij. Ze heeft een HBO en master opleiding familie en traumaopstellingen afgerond. Ze werkt vaak samen met mensen en onze paarden om inzicht te geven in problematiek en zo een individueel plan van aanpak te kunnen realiseren. Verder stelt Hettie haar mooie authentieke boerderij open voor mensen die het even moeilijk hebben in de maatschappij of waarbij het thuis even niet lukt. In deze boerderij is rust en ruimte erg belangrijk.

Anita en Christian

Zijn de beheerders van de zorgboerderij. Zij onderhouden het pand en de tuin. Samen zorgen ze voor een huiselijke sfeer. Dit doen ze door alles netjes en geordend te houden maar ook op z’n tijd een praatje te maken met de jongeren. De jongeren kunnen met alles bij hun terecht. Anita en Christian bieden hen graag vertrouwen, veiligheid en een luisterend oor. Anita heeft een BHV certificatie.

Shaun

Door zijn werkzaamheid in de duurzame energie sector is Shaun na het plaatsen van duurzame toepassingen op Kruisstraat 5 gevraagd het team te komen versterken. Hij is een aanpakker en een echte doener. Tevens is Shaun jeugdleider bij Scouting Nederland, daardoor is hij graag buiten bezig in de tuin of met outdoor activiteiten zoals klimmen, paardrijden, kamperen en dergelijke. Hij motiveert hierbij de jongeren op een positieve manier samen te werken en probeert hen de waarde van natuur en buiten zijn mee te geven. Shaun heeft in het verleden Gezondheidswetenschappen en Rechtsgeleerdheid gestudeerd en momenteel studeert hij naast het werk bij kruisstraat 5 People and Business management waarvan hij reeds de propedeuse heeft behaald. Deze kennis gebruikt hij om met de jongeren te sporten en leert hij ze bewust met hun lichaam bezig te zijn. Ook biedt Shaun zijn bijdrage bij de aanvraag van kwaliteitskeurmerken voor kruisstraat 5 zoals o.a. “Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen”. Ook heeft Shaun een BHV certificatie. Shaun is 5 dagen in de week werkzaam bij ons.

Nancy

Is bezig aan haar laatste leerjaar van haar opleiding ‘’Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen’’ niveau 4. Nancy is een liefhebber van alles wat met dieren te maken heeft. Hier heeft ze ook een diploma ‘’Dierenverzorgster’’ voor behaald. Ze vindt het werken op de zorgboerderij heel leuk, omdat ze hier het werken met de jongeren en de dieren kan combineren. Nancy werkt 3 dagen in de week bij ons.

EmailPrint