Over ons

Hettie

Is de eigenaresse van  de langgevel boerderij Kruisstraat5 voor een bijzonder verblijf . Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen en mensen die het erg moeilijk hebben om zich te handhaven in deze maatschappij. Ze heeft een HBO en master opleiding familie en traumaopstellingen afgerond. Ze werkt vaak samen met mensen en onze paarden om inzicht te geven in problematiek en zo een individueel plan van aanpak te kunnen realiseren. Verder stelt Hettie haar mooie authentieke boerderij en tuin open voor mensen die het even moeilijk hebben in de maatschappij of waarbij het thuis even niet lukt. In deze boerderij is rust en ruimte erg belangrijk.

Zij werkt nu als energetisch coach met de  UR-im stoel en Broncode stoel.

Daarmee heeft ze al zulke mooie wonderlijke ervaringen mee opgedaan, waarbij mensen echt heel veel inzicht hebben gekregen in hun eigen gedragingen en die van hun omgeving, waarbij ze nu keuzes kunnen maken, die goed voor hen voelen.

Voor uitgebreide informatie zie : www.ur-codes.nl

Anita en Christian

Ook zij wonen op  Kruisswtraat5 voor een bijzonder verblijf.  Zij zijn pleegouders voor jongeren, die even niet thuis kunnen zijn. Die jongeren verblijven op een apart deel van de boerderij boven  Anita en Chris. De jongeren kunnen met alles bij hen terecht. Anita en Christian bieden hen graag vertrouwen, veiligheid en een luisterend oor. Beiden hebben een BHV certificatie en een certificaat voor medicijnverstrekking.

Gerdien

Gerdien werkt als Natuurgenmeeskundige en is op afspraak in te huren voor een anamnese en iriscopie

EmailPrint