Over ons

Hettie

Is de eigenaresse van de zorgboerderij. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen en mensen die het erg moeilijk hebben om zich te handhaven in deze maatschappij. Ze heeft een HBO en master opleiding familie en traumaopstellingen afgerond. Ze werkt vaak samen met mensen en onze paarden om inzicht te geven in problematiek en zo een individueel plan van aanpak te kunnen realiseren. Verder stelt Hettie haar mooie authentieke boerderij en tuin open voor mensen die het even moeilijk hebben in de maatschappij of waarbij het thuis even niet lukt. In deze boerderij is rust en ruimte erg belangrijk. Zij is SKJ geregistreerd.

Anita en Christian

Zijn de gastouders van de zorgboerderij.  Samen zorgen ze voor een huiselijke sfeer. Dit doen ze door alles netjes en geordend te houden maar zijn er elke ochtend en avond en in de weekenden ter ondersteuning van de jongeren. De jongeren kunnen met alles bij hun terecht. Anita en Christian bieden hen graag vertrouwen, veiligheid en een luisterend oor. Beiden hebben een BHV certificatie en een certificaat voor medicijnverstrekking.

 

Noah

Is werkzaam op de zorgboerderij als jeugdzorgwerker C. Noah heeft de opleiding sociaal pedagogisch medewerker jeugdzorg 4 in 2017 afgerond. Hierna heeft ze nog de cursus creatieve therapie afgerond en gebruikt ze creativiteit om de jongeren inzicht te geven in zichzelf.

EmailPrint